Aurodent - Plačilo


Kupci spletne trgovine imajo na voljo različne načine plačila:

Varno plačevanje in sprejem plačil

PayPal.com je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami in je plačilna možnost za slovenske spletne trgovine in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji.

PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljen za internetno plačevane v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah. Uporabljajo ga tako posamezniki, kot podjetja. Z njim je omogočeno plačevanje 24 h na dan.

PayPal nudi zaščito za Vaš denar. Tako je možno še 30 dni po transakciji le to preklicati ( npr. če kupljenega izdelka niste prejeli na dom ali pa izdelek ne ustreza opisu internetne trgovine). Pologi se vršijo preko kreditnih ali debetnih kartic - Visa, American Express, MasterCard, Visa Electron (tudi račun je treba verificirati s kreditno ali debetno kartico). Dvigi pa so mogoči na kreditno kartico ali debetno z logotipom Visa. V prihodnosti naj bi bili možni pologi in dvigi še preko bančnega računa, čekov, položnic in drugih denarnih poti, kar je že sedaj možno v večini razvitih držav sveta.

Največ kar lahko dnevno zapravimo je 100€, ko pa verificiramo račun se limit poveča do razpoložljivih sredstev.

Opozorilo: tekom nakupa se zaračuna pri plačilu s sistemom Pay Pal tudi provizija, ki zavisi od višine samega nakupa.

Kje najdem številko mojega PayPal računa?
PayPal ne uporablja številke računa, ampak e-poštni naslov.