Aurodent - Bonus točke


BONUS TOČKE

Bonus točke lahko zbirate pri vseh artiklih, ki imajo to možnost (zelen kvadratek). Bonus lahko izkoristite pri naslednjem nakupu. Izkoristite lahko le celoten znesek zbranih bonus točk. 

V kolikor produkt ne vsebuje bonus točk potem izgleda zapis na sledeč način - BONUS TOČKE: 0
Če produkt vsebuje bonus točke, le-te pridobite z nakupom tega izdelka! Ob prejemu naročenega paketa pa se Vam te bonus točke tudi aktivirajo, Vi pa jih ob naslednjem nakupu ali v enem izmed naslednjih nakupov lahko izkoristite.
V kolikor seveda paket/naročene izdelke ne prevzamete, se vaše naročilo stornira in točke razveljavijo - ob enem pa se ukine tudi možnost plačila po povzetju.

Pozor: 10 bonus točk = 1 € oziroma 1 bonus točka = 0,1 €

V kolikor seveda paket/naročene izdelke ne prevzamete, se vaše naročilo stornira in točke razveljavijo - ob enem pa se ukine tudi možnost plačila po povzetju

Velja sledeče:

Opozorilo:
Bonus točke v naročilu, kjer jih izkoristite, znižajo vrednost končnega zneska naročila proporcionalno številu zbranih bonus točk!V tem naročilu ob enem ni možno pridobiti novih bonusnih točk, ki jih morebitni naročeni artikli vsebujejo! Pri koriščenju bonus točk zato predlagamo nakup artiklov, ki bonus točk ne vsebujejo!

V tem naročilu ob enem ni možno pridobiti novih bonusnih točk, ki jih morebitni naročeni artikli vsebujejo! Pri koriščenju bonus točk zato predlagamo nakup artiklov, ki bonus točk ne vsebujejo!